Wie zijn wij

Vanuit een goede onderlinge klik en een basis van vertrouwen in elkaar en in elkaars professionaliteit zijn we met ons vieren een samenwerking aangegaan. We staan op een open en liefdevolle manier in het leven en zijn ieder op onze eigen manier in staat om jou als persoon, gezin of team te ondersteunen bij de oneffenheden die je tegenkomt op je levenspad.

Arend van Rietschoten werkt vanuit zijn professionaliteit als psycholoog, teamwerker, deskundige in systeemgericht werken en is specialist in verbindende communicatie. Hij is aangesloten bij de beroepsvereniging NVPA en zijn coaching komt bij de meeste zorgverzekeraars in aanmerking voor vergoeding via de alternatieve zorg. Hij is aangesloten bij het RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) en de SCAG Geschillencommissie.

Diana van Rietschoten heeft jarenlange ervaring in het trainen van groepen en is specialist op het vlak van lifestyle coaching en lichaamsgericht werken. Haar specialiteit is mensen weer in contact brengen met hun gevoel.

Ingrid van Toor komt vanuit het onderwijs en heeft veel ervaring opgedaan in haar werk als logopediste in het speciaal basisonderwijs en in het begeleiden van kinderen met autisme. Ze rondt in 2018 haar opleiding ‘familieopstellingen’ binnen het systemisch werk af.

Toine van Toor heeft jarenlange ervaring als leidinggevende en directeur binnen verschillende (commerciële) bedrijven, als personal & businesscoach en hij is vele jaren voorzitter, motivator en inspirator van BIG Challenge (deelnemersteam binnen Alpe d’HuZes) geweest.

Vanuit onze eigen ervaring en visie gaan wij aan de slag met jouw vraag, met de mogelijkheid om te verwijzen binnen het team en indien nodig ook naar ons netwerk.

Onze werkplek is “Blauwrijk”, een prachtige locatie in natuurgebied De Maashorst met volop groen in de omgeving, waar we ook zeker gebruik van maken tijdens sessies.