Welkom bij Abantu Coaching

De reden waarom je op zoek bent gegaan, kan van alles zijn: een disbalans in je privésituatie of werkzame leven, een energietekort, lichamelijk ongemak of innerlijke onrust.

Wij als coaches van Abantu Coaching staan je bij in je zoektocht naar evenwicht in je leven, je levensstijl, je relatie of in je werkzaamheden. Vanuit verschillende disciplines en ervaring dringen we samen door tot de kern van jouw uitdaging en ondersteunen je in de aanpak daarvan.

Vrijheid, autonomie en verbinding zijn belangrijke waarden voor ons. Het besef dat een individu alleen vrij kan zijn als de ander ook vrij is, zit in ons handelen. Gedrag benaderen wij niet vanuit een waardeoordeel; wij kijken naar wat je wil bereiken door jouw doen en laten. Gedrag is niet goed of fout, het werkt of het werkt niet. Dat wat binnen een persoon gebeurt: gedachten, gevoelens en behoeften zijn voor ons net zo belangrijk als dat wat er tussen mensen gebeurt. Hoe verhouden mensen zich tot elkaar?
Wij zijn ervan overtuigd dat er op deze wereld plek is voor iedereen. Mensen komen tot rust als ze hun plek gevonden hebben.

We hopen dat je vertrouwen hebt in ons team om je op weg te helpen naar een gezonder, gelukkiger, energieker en (vooral) bewuster leven.