Een gezonde leefstijl kun je leren

We staan onder grote druk om te presteren, deadlines te halen, succesvol en aantrekkelijk te zijn en geweldige vakanties, vrienden, kinderen en hobby’s te hebben. We slapen te kort en ontspannen te weinig.  Velen willen een andere kant op, maar durven niet uit angst voor afwijzing of ze zitten vast in een figuurlijke kooi met de deur open. En we weten vaak niet meer waar we nou echt gelukkig van worden.

Op den duur negeren we signalen zoals onprettige gevoelens of lichamelijke klachten als we niet lekker in ons vel zitten. We verbijten ons, gaan nog harder werken of stoppen het nare gevoel in onze buik weg door ons vol te eten.

Door Geïntegreerde Leefstijl Interventies (GLI) krijg je weer grip op je leven. We kijken samen naar diverse vlakken in je leven; voeding en beweging, mentale kracht, emoties en relaties, wat voor jou belangrijk is in het leven, motivatie en zelfsturing.

Een leefstijlcoach kan deze weg samen met jou ombuigen zodat je niet alleen fysiek een gezonder mens wordt, maar ook een gelukkiger mens. Samen onderzoeken we waar de meeste winst te behalen valt en gaan daarmee aan de slag.